Archivos de la categoría Noticies

Nomenament Esteve Canal com a fill predilecte d’Argentona

El Centre parroquial agraeix a l’Esteve Canal la seva feina.

Acte de nomenament com a fill predilecte d’Argentona, a títol pòstum, de l’Esteve Canal i Gual

Esteve Canal

El Saló de Pedra acollirà el proper dimecres 2 d’agost, a les 19 hores, l’acte de nomenament, a títol pòstum, d’Esteve Canal i Gual. 

Durant l’acte intervindran diverses persones que van compartir la seva trajectòria personal a Argentona, Està prevista la intervenció de persones que van conviure amb ell durant la seva trajectòria personal a Argentona, destacant les integrants del Col·legi Immaculada Concepció, així com també la seva aportació a la Llar Santa Anna, Parroquia, Càrites, Centre Parroquial i CEA Jaume Clavell.

Des de jove Esteve Canal es va interessar per la vida esportiva i associativa local, essent vocal del Centre Parroquial. El 1955 va començar la seva trajectòria com a entrenador de l’equip femení de bàsquet del Col·legi Immaculada Concepció. Del 1974 al 1979 va ser president de Càritas Parroquial d’Argentona,des d’on va impulsar la residència de gent gran La Nostra Llar Santa Anna. També cal destacar la seva vinculació al Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell

Esteve Canal va ocupar l’alcaldia d’Argentona des de 1987 al 1991, encapçalant com a independent la llista de CiU.

Cal destacar la seva interessant obra escrita fruit de les seves experiències socials, esportives i polítiques, com el llibre “Història, recull i detalls. CIC Argentona” (2000), o “Empremtes esportives a Argentona 1908-2002” (2002).

Darrera fase per obtenir la llicència al Centre parroquial

Aquest mes d’abril s’han realitzat ja totes les obres necessàries per obtenir la llicència d’activitats del Centre parroquial. Seguint els dictàmens del departament de bombers hem realitzat totes les obres contra incendi i de seguretat a la Sala del teatre del Centre parroquial. Les darreres actuacions han sigut els aspersors, la cortina d’aigua, la ignifugació de tot el teixit i l’adaptació del servei a minusvàlids.

Ha sigut una gran inversió econòmica en unes obres que no es veuen gaire però que milloren molt la seguretat. Aquestes obres les hem pogut fer gràcies al conveni amb l’Ajuntament.

Ara resta la part final la verificació de les obres fetes i obtenir la llicència. Esperem ben aviat poder tenir-la per continuar les activitats socials i culturals del Centre.

Presidència col·legiada

Sigue leyendo Darrera fase per obtenir la llicència al Centre parroquial

Una presdiència col·legiada pel Centre parroquial

Benvolguts socis/es del Centre parroquial:

Aquest passat mes de febrer es va arribar al termini per la presentació de candidatures a la presidència del Centre parroquial. Com no s’ha presentat cap candidatura com marquen els estatuts del Centre parroquial és el Consell l’indicat per trobar la forma de dirigir el Centre.

     Per aquest motiu el Consell parroquial reunit el passat mes de febrer després de parlar amb els responsable del Centre va decidir continuar exercint la tasca de la presidència del Centre d’una forma col·legiada, nomenant un president institucional però exercint la seva presidència de la manera designada:

President institucional Joan Forns Pallarolas
Àrea Administració, gestió i jurídica Ramon Rovira Navarro
Àrea cultural i esportiva Xavier de Lomas Amargant
Àrea recreativa i activitats diverses Lourdes Blanco Segui

Cordialment, el Consell parroquial,

Mn. Alex Marzo, rector.