Mostra de titelles: diumenge 18 de desembre

 

Diumenge 18 de desembre a les 17h.

 

titelles

Conte Nadalenc Titelles Verges

i en acabar cagarà el Tió.

SINOPSI

Espectacle de titelles d’arrel tradicional. Dos nens van amb els seus pares a veure els tradicionals Pastorets. Tot just acabada la representació visiten la seva àvia i li expliquen els moments més divertits de l’obra. Sense que cap dels dos nens sospitin res, la seva àvia els té preparada una sorpresa: els fa cagar el tió i després els canta nadales. Malgrat l’alegria del moment, les coses empitjoraran quan aparegui en escena el titella Banyeta, un dimoni que no vol que es cantin nadales. En aquesta obra es treballen les cançons, les dites populars i les tradicions del Nadal. L’espectacle té un vocabulari molt ric i una acurada posada en escena. És un conte de putxinellis interactiu, fresc i divertit, on els nens i nenes animen constantment als seus personatges i on els crits i les rialles es barregen amb els somriures dels adults, en un espectacle entranyable i participatiu, que es desenvolupa a un ritme trepidant.