Hem trobat l’espectador 5000 de l’any 2019.

El passat cap de setmana, vam arribar a l’espectador 5000 del nostre cinema i vam voler celebrar-ho. Feia dies que esperàvem aquest aconteixement des de la Junta del Centre parroquial. L’aposta que aquest any hem fet pel cinema ha estat un èxit. Hem millorat la qualitat del nostre cinema en tots els aspectes en bé del poble que gaudeix d’un cinema de qualitat i d’una programació de primera.

Hem arribar a l’espectador 5000 i a més tenim el goig de fer-ho en una pel·lícula familiar com va ser Frozen i que aquest espectador fos un infant encara ens fa més feliços.

Abans de començar la sessió vam desvelar la identitat d’aquest espectador i li vam donar un regal ben dolço fet per “Tastets”. Un bon record i una bona ita gràcies els voluntaris , els socis i espectadors. Que ben aviat poguem celebrar el 5000 del 2020.