Informació Casal d’estiu 2020

Argentona 12 de maig de 2020

Benvolgudes famílies:

Com a conseqüència de l’actual situació epidemiològica declarada pel COVID-19, i a la vista de les recomanacions sanitàries i organitzatives, que des del departament ens proposen seguir per dur a terme el casal d’estiu d’enguany ens veiem amb la necessitat d’aplaçar el casal a l’estiu vinent.

La decisió l’hem pres tenint en compte la limitació de les activitats que teníem previstes dur a terme, així com les condicions estrictes que monitors i infants han de seguir que, tot i ser necessàries i coherents, no creiem puguem garantir al 100% a part de veure-les inviables econòmicament.

Algunes exemples són la limitació de l’espai de cada grup, l’entrada i sortida esglaonada amb presa de temperatura i símptomes, el suport de monitors en grups de 10 infants, els cursos de dirigents en seguretat i higiene i el més complicat, garantir els 2 metres de distància en cada infant.

Us volem agrair la confiança i transmetre la nostra voluntat que el que havíem previst fer aquest estiu amb els vostres fills i filles ho puguem fer l’estiu vinent.  Salut!!!