CINEMA CENTRE PARROQUIAL D’ARGENTONA DIVENDRES 12, DISSABTE 13 i DIUMENGE 14 DE FEBRER

DIVENDRES DIA 12 DE FEBRER A LES 19.00 H. ( VOSE )

DISSABTE DIA 13 DE FEBRER A LES 19 H.

DIUMENGE DIA 14 DE FEBRER A LES 18 H

És obligatori l’ús de la mascareta a la sala

PERFUMES L’Anne Walberg és una experta en la creació de perfums gràcies al seu olfacte inusual. Es dedica a crear fragàncies i a vendre el seu increïble talent a les grans empreses, el que l’ha fet sentir-se com una diva i tornar-se molt egoista. En Guillaume Favre ha estat contractat per ser el seu nou xofer, i ha resultat ser l’única persona que s’ha atrevit a enfrontar-se a ella. Una pel·lícula simple i commovedora, generosa i modesta delicada i popular. “Una comèdia dramàtica extremadament francesa, però bastant disfrutable (…) el més interessant d’ella és la seva semblança ben investigada sobre el negoci de les aromes. Direcció: Grégory Magne Emmanuelle Devos, Grégory Magne, …