PARTICIPACIÓ C.P. ESCACS ARGENTONA AL IX OBERT SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

campionat st eulaliaDel 3 d’octubre al 5 de desembre, el nostre club C.P. Escacs Argentona ha participat en l’obert de Santa Eulàlia de Ronçana.

Aquest torneig té un gran prestigi, en el qual aquest any han participat gairebé 250 jugadors. És un torneig amb quatre categories on poden jugar-hi des de Mestres fins a no federats que comencen a jugar.

Destacar que del nostre club hi han participat 18!!!! Jugadors, entre adults i els més petis. Participació récord del C.P. Escacs Argentona en un obert. Hem tingut representació en totes les categories i edats.

En el grup A va jugar el nostre Mestre Català Vicenç Font.

En el grup B, Francesc Espadero,  David Martín, Marc Jiménez, Àlex de lomas i Biel de Lomas.

En el grup C, Alba de lomas, Gerard González, Èric Pérez, Pol Duran, Pol Melchor, Oriol Melchor,  Marc Collantes i Denís Ramos.

En el grup D, Ilenia Ramírez, Guillem Arévalo, Arnau Arévalo i Khel López.

Els nostres jugadors van tenir una gran actuació destacant a Marc Jímenez que amb 16 anys va aconseguir 6 punts de 8 en el grup B quedant classificat. Alba de Lomas va quedar 3a classificada sub-12 en el grup C. Els germans Guillem i Arnau Arévalo van quedar 1er i 2on  classificats sub14 al grup D de no federats.