Torneig d’escacs d’any nou al Centre Parroquial d’Argentona

ajedrez33El passat dissabte 2 de gener, la secció va reunir a 15 jugadors per disputar una matinal d’escacs, tant per celebrar les festes, com per agafar de nou el ritme per la Lliga Catalana que comença en unes setmanes.

El torneig va ser de 9 rondes en un sol grup tant grans com petits, tenint el jugador mes veterà 79 anys i el mes jove 9 anys; i el ritme de joc va ser de 5 minuts per jugador

El torneig ha estat plegat de sorpreses: A la primera ronda en Xavier de Lomas obté el punt front el veterà Francesc Espadero. Mes tard, a la 4ª ronda, es el seu fill, el jove Àlex de Lomas qui aconsegueix fer taules davant en Josep A. Capdevila.

Ja passat l’equador del torneig, a la 5èna ronda, en Guillem Berbel li arranca unes taules a Josep A. Capdevila. I a la 7èna ronda, en Xavier de Lomas torna a donar la sorpresa aconseguint el punt front David Martín.

En el torneig s’ha vist molta competitivitat i també molta esportivitat.

Com a cloenda, els jugadors i familiars han gaudit d’un aperitiu al bar del Centru per recuperar les energies gastades!!

Ara toca anar-nos preparant per la Lliga Catalana !

torneo_ajedrez

chess1

chess2

chess3