Els Escacs d’Argentona, seu d’una jornada fases prèvies del Campionat de Catalunya per edats.

ajedrez4

Dissabte 23 de gener, Pavelló municipal d’esport

Aquest dissabte 23 de gener, la secció d’Escacs del Centre parroquial (C.P. Escacs d’Argentona), serà seu de la segona jornada de les fases prèvies comarcals del campionat de Catalunya per edats. Aquest torneig consta de 6 jornades jugant-se una d’elles al nostre pavelló esportiu municipal.

Destacar que aquest torneig és la primera vegada que es celebra a una població del Maresme. Més de 200 jugadors federats de les comarques del Vallès Oriental, Osona i Maresme vindran al nostre poble a jugar el dissabte a partir de les 4 de la tarda.

Des dels més petits fins als 18 anys  jugaran  aquest torneig classificatori per les finals del Campionat de Catalunya, que es jugarà per Setmana Santa a l’Ametlla de Mar.

També per la festa de Sant Julià el club d’escacs del Centre organitzarà un torneig d’escacs pels infants categoria sub-14.

Xavier de Lomas

ajedrez5