Participació Centre parroquial a la LLIGA CATALANA D’ESCACS

chess4El passat diumenge, els equips del Centre van disputar la tercera ronda de la Lliga Catalana d’Escacs , en els equips d’adults, el primer equip va patir una derrota contra l’equip de Nou Barris de Barcelona, el Peona i Peó; cosa que fa que se’ns compliqui la lluita per mantenir la categoria que vam assolir l’any passat, l’equip B segueix en les posicions capdavanteres del seu grup amb totes les possibilitats obertes i l’equip C va complint la missió de servir per rodar-se als jugadors del Centru. Els nens tot i perdre aquesta última jornada, es mantenir en una bona posició amb possibilitats de arribar a les finals.

Aquesta setmana em tingut la sort de gaudir de la partida que amb un molt bon joc va guanyar en Guillem; tot seguit podeu veure la partida:

Mario Suarez–Guillem Berbel 0–1 C14 09.02.2016