Crònica de Lliga catalana d’escacs

logoaje

El passat dia 3 d’abril va concloure la Lliga Catalana 2016, on la Secció d’Escacs del Centre Parroquial hi ha participat amb quatre Equips, mobilitzant, des del 24 de gener, entre joves i grands, un total de 20 jugadors locals cada diumenge .

El primer equip, aquest any s’estrenava a la 1a categoria, i tot hi tenir un mal començament a la lliga, al final ha anat remuntant i ha acabat amb 2,5 punts que ens permet mantenir la primera categoria, aconseguint l’objectiu fixat.

Després de dos anys consecutius en què s’ha pujat a 2ona. Categoria (al 2014), i a 1ª Categoria (al 2015), tindrem que esperar que els nens del planter s’incorporin al primer equip per poder tornar a lluitar pels ascensos.

Però no ens hem de refiar, s’ha d’anar treballant de cara a l’any vinent per assentar-nos plenament a aquesta categoria.

 

El segon equip, ha estat el que ens ha donat mes alegries, doncs, tot i arribar a l’última ronda amb possibilitats de quedar Campió del grup, al final no va poder ser, aconseguint no obstant un excel·lent resultat en quedar subcampions. I té un mèrit afegit, hi és que molts jugadors habituals del segon equip han sacrificat el seu lloc per pujar a reforçar al primer equip.

S’ha d’agrair la voluntat de tots els jugadors de lluitar per una visió de conjunt de club, doncs setmana a setmana, s’ha anat consensuant la composició dels equips que més convenia pels objectius generals, entre tots els jugadors.

De ben segur que de cara l’any vinent l’equip B ha de tornar a ser un clar aspirant a pujar de categoria.

 

El tercer equip, ha complert amb escreix les expectatives, ha estat un equip integrat per jugadors que s’estrenaven per primer cop a la Lliga, han aconseguit la 8ª posició, i tant o més important: Ja estan preparats que defensar l’Argentona !!!

Cal fer una menció especial d’agraïment al jugador més veterà d’Argentona, en Josep Suari, que ha tornar a defensar els colors de l’Argentona, i ho ha fet amb molta força i il·lusió.

 

L’equip dels nens que ja van pujar a la màxima categoria, ha obtingut una bona posició en quedar el 7è lloc, a més, han demostrat un progrés molt important en el seu nivell de joc, en un grup que aquest any ha estat molt dur i competitiu.

Podem estar tranquils, tenim present i futur, doncs hi ha un gruix de nens que segur ens empenyeran cap amunt !!!