Archivo de la categoría: Noticies

El president del Centre i la Junta es presentaran en l’assemblea del proper divendres 29 de març

El passat  mes de gener va acabar el termini per a la presentació de candidatures a la Presidència del Centre Parroquial.Resten per cobrir les vocalies de teatre i escacs que ho farem en els propers dies.

Al no haver-hi cap candidatura a la Presidència, tal com disposen els estatuts del Centre Parroquial, el Consell Parroquial ha proposat el Sr. Joan Fons Pallarolas com a President del Centre Parroquial per un termini de dos anys. Aquest, havent acceptat, ha format la següent Junta del Centre Parroquial:

PRESIDENT                                                                            Joan Forns
VICEPRESIDENT I CAIXER                                         Francesc J. Catalan
VICEPRESIDENT I ÀREA D’ACTIVITATS                David Gimenez
ADMINISTRACIÓ, GESTIÓ I TRESORERIA          Ariadna Lloret
SECRETÀRIA                                                                    Lourdes Blanco
VICESECRETARI                                                             Dani Massa

VOCAL DE LOGÍSTICA I MANTENIMENT                   Joan Roig
VOCAL ADJUNT A LOGÍSTICA I  MANTENIMENT    Pere Torrent
VOCAL DE CULTURA I SOLIDARITAT                        Clara Catalan
VOVAL ADJUNT DE CULTURA I SOLIDARITAT        Saida Pulido
VOCAL ACTIVITATS DIVERSES                    Verónica T. Cenatiempo
PRESIDENTA D’ HONOR                                        Lourdes Colominas
PRESIDENT D’ HONOR I PORTAVEU                                     Pep Alsina
ASSESSOR ADJUNT A LA PRESIDÈNCIA                Ramon Rovira
CONSILIARI                                                                       Mn. Alex Marzo

 

Des d’ara volem agrair a tots els voluntaris del Centre, tant el seu president, vicepresidents, com vocals i presidents d’honor, el seu ajut i dedicació a la nostra entitat en pro dels infants i joves de la nostra Vila i la promoció de la cultura i l’educació en els valors cristians.

 

 

Convocatòria d’eleccions a la presidència del Centre parroquial

Fa dos anys de les darreres eleccions al Centre parroquial. Per aquest motiu, segons ens marquen els estatuts de l’entitat, s’ha de convocar un nou període electoral per a la presidència del Centre parroquial.

Com marquen els estatuts és el Consell parroquial de Sant Julià el qui té l’encàrrec: en primer lloc, d’obrir aquest període de presentacions de candidatures a la presidència del Centre, en segon lloc, de rebre-les i, en tercer lloc, donar-les a conèixer als socis per la posterior votació en assemblea.

Per aquest motiu el Consell parroquial en reunió ordinària el passat mes de setembre, va acordar obrir aquest període de presentacions de candidatures. Us recordem que es pot presentar qualsevol soci titular que tingui un mínim de tres anys d’antiguitat com a tal.

Els candidats hauran d’enviar al Consell Parroquial una comunicació escrita de la seva candidatura, en un termini de 15 dies hàbils. El darrer dia per presentar aquestes candidatures serà el proper divendres 7 de desembre.

Atentament el Consell parroquial.

Mn. Alex Marzo Guarinos, rector.

Nomenament Esteve Canal com a fill predilecte d’Argentona

El Centre parroquial agraeix a l’Esteve Canal la seva feina.

Acte de nomenament com a fill predilecte d’Argentona, a títol pòstum, de l’Esteve Canal i Gual

Esteve Canal

El Saló de Pedra acollirà el proper dimecres 2 d’agost, a les 19 hores, l’acte de nomenament, a títol pòstum, d’Esteve Canal i Gual. 

Durant l’acte intervindran diverses persones que van compartir la seva trajectòria personal a Argentona, Està prevista la intervenció de persones que van conviure amb ell durant la seva trajectòria personal a Argentona, destacant les integrants del Col·legi Immaculada Concepció, així com també la seva aportació a la Llar Santa Anna, Parroquia, Càrites, Centre Parroquial i CEA Jaume Clavell.

Des de jove Esteve Canal es va interessar per la vida esportiva i associativa local, essent vocal del Centre Parroquial. El 1955 va començar la seva trajectòria com a entrenador de l’equip femení de bàsquet del Col·legi Immaculada Concepció. Del 1974 al 1979 va ser president de Càritas Parroquial d’Argentona,des d’on va impulsar la residència de gent gran La Nostra Llar Santa Anna. També cal destacar la seva vinculació al Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell

Esteve Canal va ocupar l’alcaldia d’Argentona des de 1987 al 1991, encapçalant com a independent la llista de CiU.

Cal destacar la seva interessant obra escrita fruit de les seves experiències socials, esportives i polítiques, com el llibre “Història, recull i detalls. CIC Argentona” (2000), o “Empremtes esportives a Argentona 1908-2002” (2002).

Darrera fase per obtenir la llicència al Centre parroquial

Aquest mes d’abril s’han realitzat ja totes les obres necessàries per obtenir la llicència d’activitats del Centre parroquial. Seguint els dictàmens del departament de bombers hem realitzat totes les obres contra incendi i de seguretat a la Sala del teatre del Centre parroquial. Les darreres actuacions han sigut els aspersors, la cortina d’aigua, la ignifugació de tot el teixit i l’adaptació del servei a minusvàlids.

Ha sigut una gran inversió econòmica en unes obres que no es veuen gaire però que milloren molt la seguretat. Aquestes obres les hem pogut fer gràcies al conveni amb l’Ajuntament.

Ara resta la part final la verificació de les obres fetes i obtenir la llicència. Esperem ben aviat poder tenir-la per continuar les activitats socials i culturals del Centre.

Presidència col·legiada

Seguir leyendo Darrera fase per obtenir la llicència al Centre parroquial