Una presdiència col·legiada pel Centre parroquial

Benvolguts socis/es del Centre parroquial:

Aquest passat mes de febrer es va arribar al termini per la presentació de candidatures a la presidència del Centre parroquial. Com no s’ha presentat cap candidatura com marquen els estatuts del Centre parroquial és el Consell l’indicat per trobar la forma de dirigir el Centre.

     Per aquest motiu el Consell parroquial reunit el passat mes de febrer després de parlar amb els responsable del Centre va decidir continuar exercint la tasca de la presidència del Centre d’una forma col·legiada, nomenant un president institucional però exercint la seva presidència de la manera designada:

President institucional Joan Forns Pallarolas
Àrea Administració, gestió i jurídica Ramon Rovira Navarro
Àrea cultural i esportiva Xavier de Lomas Amargant
Àrea recreativa i activitats diverses Lourdes Blanco Segui

Cordialment, el Consell parroquial,

Mn. Alex Marzo, rector.