La festa del Cinema Infantil en Català: 21 de gener

Diumenge 21 de gener a les 12 del migdia

Cinema del Centre parroquial

Cada tercer diumenge de mes el cinema del Centre parroquial us oferirà una pel·licula pels infants en català.

Aquest diumenge per celebrar-lo a més de la pel·lícula gaudirem de tota una festa: música, teatre i festa.

Arriba la 2a edició d’Un Dia de Festa, la festa del cinema infantil en català!

Un Dia de Festa és un matí o tarda de cinema familiar, música, teatre i festa. Una oferta cultural que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants.Una iniciativa que tornem a engegar amb el convenciment que recuperar l’experiència col·lectiva que significa assistir a una sessió cinematogràfica, com a activitat familiar, és un dels passos necessaris per contribuir a revitalitzar les sales cinematogràfiques del país i afavorir, així, la recuperació del cinema en català en el seu conjunt.

Un Dia de Festa consisteix en:

  • Un esdeveniment basat en el cinema familiar en què també s’inclou música, teatre i activitats.
  • Músics i animadors esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els inviten a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudiran d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música ens acomiadarà i ens acompanyarà a la sortida.
  • L’experiència del cinema s’estén més enllà de la sala.  El cinema es decorarà per a l’ocasió amb figures dels diferents personatges de la pel·lícula i, mentre la música sona, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada.
  • Activitat recomanada a partir de 3 anys.

Les pel·lícules que es projectaran són: 

El diari de la Florentina, Janusz Martyn, Polònia.

L’hivern al Regne d’Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre, França.

La cançó del pare Os del Bosc de Haquivaqui Rasmus A. Sivertsen, Noruega-Països Baixos.

Tigres enfilats, Benoit Chieux, França.

 

http://www.packmagic.cat/un-dia-de-festa/