Convocatòria d’eleccions a la presidència del Centre parroquial

Fa dos anys de les darreres eleccions al Centre parroquial. Per aquest motiu, segons ens marquen els estatuts de l’entitat, s’ha de convocar un nou període electoral per a la presidència del Centre parroquial.

Com marquen els estatuts és el Consell parroquial de Sant Julià el qui té l’encàrrec: en primer lloc, d’obrir aquest període de presentacions de candidatures a la presidència del Centre, en segon lloc, de rebre-les i, en tercer lloc, donar-les a conèixer als socis per la posterior votació en assemblea.

Per aquest motiu el Consell parroquial en reunió ordinària el passat mes de setembre, va acordar obrir aquest període de presentacions de candidatures. Us recordem que es pot presentar qualsevol soci titular que tingui un mínim de tres anys d’antiguitat com a tal.

Els candidats hauran d’enviar al Consell Parroquial una comunicació escrita de la seva candidatura, en un termini de 15 dies hàbils. El darrer dia per presentar aquestes candidatures serà el proper divendres 7 de desembre.

Atentament el Consell parroquial.

Mn. Alex Marzo Guarinos, rector.