CINEMA CENTRE PARROQUIAL D’ARGENTONA

CINEMA CENTRE PARROQUIAL D’ARGENTONA
DISSABTE DIA 03 DE DESEMBRE A LES 17.30H
DIUMENGE i DIMARTS DIES 04 i 06 DE DESEMBRE A LES 17.00H

Calificació: Apta per a tots els públics. Especialment recomanada per a la infància

SINOPSI

El Super Bao, un panet fet al vapor, somia en convertir-se en un gran heroi, així que, tot i haver passat tota mena de penúries i tenir unes habilitats d’arts marcials força normals, decideix unir-se a la flota d’“El Vaixell de vapor” ” i sortir a combatre el mal.

Durant el viatge, descobreix que l’objectiu real del seu comboi és trobar la “Pedra dels cinc sabors”, una roca màgica que controla els sabors salat, dolç, amarg, agre i picant, però que en mans d’un enemic pot fer que tot el món on viuen s’esfondri.

Després d’una forta tempesta i un atac pirata, el Super Bao i el Salmó, un gunkan d’ous de salmó que lluita al bàndol contrari, cauen al mar i, atònits, no troben cap rastre del vaixell. Junts, s’embarquen a la recerca de la resta de la tripulació.

Una aventura deliciosa a través d’un món fet de tot tipus d’aliments, on els dos protagonistes hauran de treballar junts, tot i ser enemics i tenir personalitats totalment oposades.

CINEMA PER GRANS

DIVENDRES DIA 02 DE DESEMBRE A LES 20H.
DISSABTE DIA 03 DE DESEMBRE A LES 19.30H
DIUMENGE i DIMARTS DIES 04 i 06 DE DESEMBRE A LES 19.00H