CINEMA CENTRE PARROQUIAL D’ARGENTONA

●DIVENDRES 12 DE MAIG A LES 21.30H
●DISSABTE 13 DE MAIG A LES 21.30H
●DIUMENGE 14 DE MAIG A LES 17.00H

Documental inspirador que no deja al espectador indiferente. Refleja la vida en los monasterios españoles entrevistando a diferentes personajes que abren su corazón. Es una reflexión sobre el sentido de la retirada, la vocación y el encuentro con Dios. Un gran éxito que removerá a muchas personas y hará pensar sobre el sentido de la vida. Muy recomendable!

●DISSABTE DIA 13 DE MAIG A LES 20.00H
●DIUMENGE DIA 14 DE MAIG A LES 19.00H
●DILLUNS DIA 15 DE MAIG A LES 19.30H

DURADA:97 min.DIRECTOR:Jesús Muñoz, SantiPadró,XaviTorres
GÈNERE:Documental

Un retrat del dia a dia de Juan Carlos Unzué durant dos anys i mig, des que el juny de 2020 l’exporter i exentrenador del Barça va fer públic el seu diagnòstic d’ELA. Unzué es va proposar dues coses: d’una banda, visibilitzar la malaltia, i per una altra muntar un gran esdeveniment per a recaptar la major quantitat de diners per a dedicar-los a la recerca.

“A les seves capacitats com a figura mediàtica, Unzué ha afegit un carisma i una humanitat irresistibles, dignes d’aquest i mil retrats, que aquesta pel·lícula que va de l’íntim al públic converteix en el seu tresor.”

Cinemanía –