UNA PRESIDÈNCIA COL·LEGIADA PEL CENTRE

AlsinaJosep Alsina: És un honor i m’omple de goig presentar-vos la nova Junta del Centre, que regirà l’entitat fins el febrer del 2017, segons l’acord del Consell Parroquial donant compliment els estatuts després de la dimissió irrevocable, presentada per en Josep Castañé, el passat 19 d’octubre, en assemblea de socis. La presidència del Centre Parroquial en aquest nou mandat que ha començat és una presidència col•legiada. Del gener de 1995 al setembre de 1997 el Centre ja va tenir aquest tipus de presidència. Està formada per: Joan Forns, Lourdes Blanco; Ramon Rovira; i Xavier de Lomas; i l’assessorament del consiliari i dels presidents d’honor, la Lourdes Colominas i en Josep Alsina.


fornsÀrea social i institucional

Joan Forns: Des de petit sempre he voltat pel centre començant amb la catequesi, seguint amb el teatre de la mà de la Maria Molist, després continuant fent representacions i cinema de la mà d’en Reniu. L’any 1986 vaig entrar a la Junta amb en Pep Alsina, des d’aquest moment he format part de totes les juntes, avui amb altres ters companys més formo part d’aquesta presidència col•legiada amb molta il3lusió i ganes de fer coses.

 

Rovira

Àrea Administració, gestió i jurídica

Ramón Rovira: Des de l’any 1997, en que vaig entrar per primera vegada en una junta del Centre, fins l’actualitat he col•laborat en diverses juntes, tant ordinàries com gestores, en diferents etapes, sempre vinculat a temes econòmics i de gestió. La tasca de Gestió i Administració que ara se m’ha encomanat, comporta molta dedicació, ja que qualsevol activitat té un vesant econòmic que s’ha de gestionar i que en moltes ocasions no es pot ajornar ni diferir. En l’administració hi englobem tresoreria, comptabilitat, pressupostos, assegurances, fiscalitat… La part de gestió comporta gestió de socis, memòria d’activitats, presentació de comptes anuals, informàtica, comunicats al socis, pàgina web, normativa tan estatal com autonòmica.

 

Lomas

Àrea cultural i esportiva

Xavier de Lomas: Els nostres objectius són potenciar els escacs en el centre i fomentar altres esports dins l’entitat.

En l’àmbit de cultura, instaurar una sèrie d’actes socials periòdics com: xerrades, col•loquis, cursos, espectacles diversos, etc…

 

blanco

Àrea recreativa i activitats diverses

Lourdes Blanco: Com a voluntària i responsable de les activitats del centre i coordinadora del teatre la meva feina és col•laborar amb els altres voluntaris per assolir els objectius marcats: Pastorets, firetes, festes, cursos… Som un bon grup que tenim moltes ganes de fer coses per nosaltres i per tot el poble.

 

capdevila

Cap de Teatre

Quim Capdevila: Aquest curs arranquem el teatre amb apostes importants i professionals. Tindrem: pastorets, dansa, teatre infantil pels infants, i sobretot que el nens i joves de la casa facin teatre pel nostre Centre.

Preparant també el centenari del teatre que tindrem el 2016 i amb altres projectes i una temporada carregada d’activitats i novetats.

 

queralt

Cap de l’Esplai

Helena Queralt: L’ esplai és una institució educativa: la seva finalitat no és organitzar activitats sinó «educar» des de l’ activitat. L’Esplai Xip Xap comparteix la idea que « la pedagogia no pot prescindir d’una concepció d’home i de món». Per tant, la nostra tasca pretén aconseguir el desenvolupament integral de l’Infant, potenciant les seves habilitats. Els nostres eixos vertebradors són: la interculturalitat, la pau, el medi ambient, l’educació personalista; es a dir, tot allò que engloben els valors humans, per tal que els infants esdevinguin persones íntegres en el demà. Aquest curs duem a terme diferents activitats com: un espai d’acollida de dilluns a divendres amb diferents activitats en sortir de l’escola, l’esplai dels dissabtes el matí, els Casal de Nadal i altres activitats projectades.

 

marzo

Consiliari

Alex Marzo: En aquest darrer mes he vist molta il•lusió i ganes de fer coses amb respecte i col•laboració entre tots. Aquest és el camí per sentir-nos en el Centre com en casa on cadascú trobi allò que cerca però que tothom puguem trobar un caliu més humà, i així més cristià.

 

JUNTA DIRECTIVA

La composició de la Junta Directiva actual és la següent:

Presidents d’Honor

Lourdes Colominas Lacasta

Josep Alsina Parnau

Presidència Col•legiada:

Àrea social i institucional

Joan Forns Pallarolas

Àrea Administració, gestió i jurídica

Ramon Rovira Navarro

Àrea cultural i esportiva

Xavier de Lomas Amargant

Àrea recreativa i activitats diverses

Lourdes Blanco Segui

Vicepresidenta

Ester Pagés Linares

Secretària

Joana Gallifa Llavina

Vicesecretària

Mireia Garriga Comas

Tresorer

Ramon Rovira Navarro

Consiliari

Alejandro Marzo Guarinos

Cap de Teatre

Quim Capdevila Colominas

Cap de l’Esplai

Helena Queralt Herrero

Vocals

Montserrat Ayné Saborit

Mónica Muñoz Ruiz

Ariadna Capdevila Garcia

Isabel Meca Lizanzu

Francesc Catalán Coll