LA FIRETA DE NADAL, UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

FIRETA1Aquest diumenge en els patis del Centre s’ha realitzat amb molt d’èxit la fireta de Nadal.

Amb algunes paradetes plenes d’idees i activitats durant tot el dia pels infants. El matí juntament amb l’intercanvi de joguines que l’Associació de pares ha organitzat en la pista del Centre ha omplert de gent els patis.

FIRETA3Els infants feien petites manualitats de Nadal i pintaven. Les creps també ajudaven a passar la gana. A la tarda les “crispetes” han sigut un èxit de participació. Uns 40 infants i pares han gaudit en la sala del Centre i després en acabar d’una bona xocolatada i l’animació d’uns artistes inesperats. 
Un dia per fer Nadal al Centre
parroquial gràcies a tants col·laboradors que des de les 8 del matí han preparat tot fins a les 8 del vespre.

FIRETA2